info@youngintime.nl
06-36599182
Instagram
Laat een review achter
Over Young in Time
Young in Time is opgericht door Tim Janssen afkomstig uit het Brabantse Dommelen. Sinds zijn geboorte is Tim gek op auto’s en de autobranche. Een carrière in de automotive was dan ook een voorspelbaar vervolg.
Over Young in Time
Nu, vandaag de dag is Tim vol met positieve energie actief in de automotive. Hij houdt zich bezig met Young in Time, de actualiteiten van de markt en uiteraard zijn klanten.

Na het succesvol afronden van de autoschool in Driebergen (IVA) is Tim fulltime gaan werken in de automotive. Met een goede basis ervaring heeft hij een grote passie voor youngtimers ontwikkeld.

Pure en echte auto’s zoals hij zelf zegt. Het geluid, het design en de afwerking van die auto’s maken Tim echt gelukkig. Het is dan ook geen verrassing dat zijn eerste auto een Ford Mondeo ST220 met 3 liter V6 was.

Tim is bij meerdere bedrijven gaan werken waar hij zich ontwikkeld heeft tot een echte automotive professional met een waardevol netwerk. De ambitie om zelf een onderneming op te richten is dan ook een logisch vervolg.

Klanten net zo blij maken met een auto als dat Tim is geweest met zijn eerste Ford. Dat is zijn missie. Alle auto’s die in het assortiment komen zijn grondig gecontroleerd op een kloppende kilometerstand en onderhoudshistorie en een schadevrij-verleden.
Wij gaan voor 100% klanttevredenheid